Čistící a odmašťovací kapaliny

Čistící a odmašťovací prostředky pro postřikové, vysokotlaké, ponorové a ultrazvukové odmašťovací a čistící zařízení, nabízejí vysoce koncentrované čisticí a odmašťovací prostředky Master STAGES ™ pro vodní aplikace, dlouhou životnost a zcela unikátní výnos nasycených olejů, minimální pěnivost, minimální přenos a extrémně vysoká stabilita –  bez přísad EP nebo složek podléhajících hlášení SARA 313. Hledáte ochranu proti korozi? Máte problémy s tvrdou vodou nebo s pěnivostí? Hledáte čistější díly za nižší cenu?

Dokonale vyčistí zbytky chladících, mazacích kapalin, odpařovacích a mazacích olejů, a zároveň odstraní jakékoli jiné tuky, vysoce viskózní oleje, tažné směsi, maziva, voskovité povlaky, oxidaci a rez. Nabízíme řešení pro všechny kovy hliníku, ocelí, litiny, nerezových ocelí, slitin, mosazi, bronzu, mědi a hořčíku.  Máme k dispozici efektivní a cílené čistící a odmašťovací prostředky řady Master STAGES.

Ve našem portfóliu nabízíme také vysoce účinné průmyslové čisticí prostředky, které dokáží lehce odstranit štěrk a špínu ze strojů a podlah, všech pracovních povrchů, keramiky, plastů, skla  – a to vše bez škodlivých korozivních chemických sloučenin a směsí. Získejte opravdovou čistotu s Master STAGES.

Ať už jste opravdu velký výrobce nebo jen malá dílna, ať už jsou vaše výrobní problémy jakékoli, máme pro Vás vždy výkonně prověřený produkt, speciálně navržený tak, aby vyhovoval a přesně splňoval vaše potřeby a předčil veškerá Vaše očekávání. Nabízíme řešení Master STAGES – vysoce efektivní řešení Vašich výrobních procesů za správnou cenu. Navíc Vám poskytneme smluvní garanci úspory a následné zjednodušení a zvýšení kvality procesu. Změna Vaší technologie odmašťovacích a čistících procesů Vám přinese zvýšení kvality, stability a naopak výrazně sníží úspory Vašich finančních nákladů a okamžitě navýší zisky Vašeho výrobního procesu. V případě, že s námi zahájíte spolupráci, je naše plná technická podpora vždy samozřejmostí. Pokud váháte zda s námi navázat spolupráci, rádi Vám poskytneme reference našich vážených zákazníků.